Adres: Legen Heirweg 43 - 9890 Gavere

Deconinck nv werd opgericht in ’82 en was oorspronkelijk actief in het onderhouden en herstellen van industriële branders en ketels. Later kwamen daar ook de constructie van industriële stoomketels en het realiseren van turnkey projecten bij. Tevens werd er een volledige vloot mobiele stoominstallaties voor verhuur uitgebouwd.

 

De laatste jaren werden enkele opmerkelijke overnames gerealiseerd, waaronder deze van de firma Wanson Industrie uit Tienen (voorheen actief in Vilvoorde) opgericht in 1929. Met de overname van de activiteiten van Wanson Industrie, werd ook het grootste deel van het machinepark mee verhuisd, o.m. een zware installatie voor het gelijktijdig rollen van 1 tot 3 pijpslangen (spiraal). Aansluitend op de overname van de productiefaciliteiten van Wanson Industrie werd in 2006 geïnvesteerd in een nieuwe productiehal op het bedrijfsterrein in Gavere. Een aantal ex-Wanson Industrie medewerkers maakten mee de overstap.

 

Vandaag kent de firma Deconinck-Wanson een gestaagde groei van 43 medewerkers. Inmiddels vormen stoom en thermische olie gerelateerde projecten de core business van onze onderneming.

 

Deconinck-Wanson biedt een breed gamma hogedruk Steambloc® stoomketelsVaporax® stoomgeneratoren en Thermopac® thermische olieketels aan, telkens aangepast aan de specifieke behoeften van de klanten en zorgt voor de installatie ervan. Alle Deconinck-Wanson ketels zijn met hoogwaardig materiaal in huis geproduceerd en bieden een totale kwaliteitsgarantie. Voor de levering worden al onze ketels geïnspecteerd en gecertificeerd door een erkend keuringsorganisme dat garant staat voor kwaliteit en veiligheid.

 

Deconinck-Wanson beschikt eveneens over een complete dienst na verkoop: leveringsgarantie, onderhoud van alle type branders en ketels, levering van wisselstukken en verhuring van stoomketels, thermische olieketels en warm waterketels.

 

Het succes van Deconinck-Wanson is te danken aan de knowhow en het engagement van haar medewerkers. Ons team staat klaar om u te adviseren, te helpen met uw vragen en u bij te staan bij de realisatie van uw energieproject.

Meer dan 90 jaar ervaring waar u op kan rekenen!

NL